strike5 Posty: 9 Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 5:10 pm
|
|
Witam w srode zrobilem sobie tatuaz sa juz strupki ale w okol tattoo widac takie jakby zalanie literek tzn w okol strupkow jest taki jasny pigment mam nadzieje ze tak nie ebdzie wygladal tattoo jak zejda strupy. Nie probowalem tego smyc na sile aby nie naruszyc strupow . Jak mialem w folii tattoo to tez byl ocso takeigo ale zeszlo po myciu prosze o pomoc ?
|
strike5 Dołączył: 03 Kwi 2007
|
|
|
|
khatrina Wysłany: Pon Gru 01, 2008 9:18 pm
|
|
[quote="strike5"]Witam w srode zrobilem sobie tatuaz sa juz strupki ale w okol tattoo widac takie jakby zalanie literek tzn w okol strupkow jest taki jasny pigment mam nadzieje ze tak nie ebdzie wygladal tattoo jak zejda strupy. Nie probowalem tego smyc na sile aby nie naruszyc strupow . Jak mialem w folii tattoo to tez byl ocso takeigo ale zeszlo po myciu prosze o pomoc ?[/quote]
witam mam ten sam problem tylko tatuaz robilam prawie 10 dni temu i jestem zalamana na drgi dzien po zrobieniuoblal sie prawie caly strupkiem dlugo sie nie chcial zagoic teraz jetem na etapie iz mi sie luszczy ale wcale nie pojawia sie blyszczacy naskorek tylko jest nadal pomiety i do tego strasznie zblad jest zamiast czarny w niebieskim tj granatowo bladym kolorze czytalam ze w pewnym etapie tatuaz wyglada na popsuty i blady czy aby jednak na pewno? prosze odpowiedzcie co mam robic???
|
khatrina
|
|
|
|
tattoo Posty: 715 Wysłany: Wto Gru 02, 2008 10:32 am
|
|
Po pierwsze, gdy tatauz sie goi nie moze miec strupow! Ze strupami wychodzi duza czesc barwnika. Dlatego nie macie czysto czarnego koloru. Albo zle pielegnowaliscie, albo ktos Wam przeoral skore. Tatuaz Wasz jest do poprawki
|
tattoo Dołączył: 18 Sty 2008
|
|
|
|
|