Gość Wysłany: Czw Sty 29, 2009 3:37 pm
|
|
Witam wszystkich. W poniedziałek byłem w studiu na drugiej sesji aby wypełnić tatuaż kolorem czerwonym i żółtym, do wczoraj wszystko było ok póki tak naprawdę skóra nie zaczęła mi schodzić z koloru, w tym momencie żółć w niektórych miejscach tak jakby wyblakła tak samo jak i czerwień, czy jest to normalne zjawisko i po czasie kolory odżyją czy będę musiał poprawiać tatuaż na nowo.
|
Gość
|
|
|
|
tattoo Posty: 715 Wysłany: Czw Sty 29, 2009 7:44 pm
|
|
[quote="Anonymous"]Witam wszystkich. W poniedziałek byłem w studiu na drugiej sesji aby wypełnić tatuaż kolorem czerwonym i żółtym, do wczoraj wszystko było ok póki tak naprawdę skóra nie zaczęła mi schodzić z koloru, w tym momencie żółć w niektórych miejscach tak jakby wyblakła tak samo jak i czerwień, czy jest to normalne zjawisko i po czasie kolory odżyją czy będę musiał poprawiać tatuaż na nowo.[/quote]
To o czym piszesz to zluszczajacy sie naskorek. Niestety kolory nigdy nie sa tak intensywne jak zaraz po zrobieniu tatuazu i podczas jego gojenia sie. Po wygojeniu sie tatuazu kolor jest mniej intensywny. Napewno nie jest wyblakniety, bo do wyblaknieia potrzeba spoooro spooro czasu. Przy okazji zajrzyj na www.tatuaze-pila.wxv.pl pozdrawiam
|
tattoo Dołączył: 18 Sty 2008
|
|
|
|
|